Ansichtkaarten

Taxonomie

Code

Bereik aantekeningen

  • Kaarten waarop een bericht kan worden geschreven voor verzending zonder envelop. Bevat een afbeelding of foto aan één kant.

ron aantekeningen

Toon aantekening(en)

Hiërarchische termen

Ansichtkaarten

Gelijksoortige termen

Ansichtkaarten

  • UF prentbriefkaarten

Verwante termen

Ansichtkaarten

356 Archiefbeschrijving results for Ansichtkaarten

356 results directly related Exclude narrower terms

Binnenzicht der kerk

zwart-wit reproductie formaat 11 x 17 cm van ansichtkaart met binnenzicht van de Sint-Antoniuskerk De originele kaart is kaart Series L nr 111 van G.Hermans. Dit is een dubbel van PK_0121, met meer schakeringen

Collectie ansichtkaarten over Edegem

  • PK
  • Archief
  • 1893 - ?

Bevat twee verschijningsvormen van ansichtkaarten: (A) de originele papieren ansichtkaarten, (B) fotografische afdrukken van kopieën van ansichtkaarten.
Zuiver digitale kopieën van ansichtkaarten, gemaakt van collecties van Edegemse verzamelaars, worden hier niet meegerekend. Die staan gerangschikt bij het voorwerp dat ze afbeelden (grot, kerk, huis, straat, gebeurtenis...)

Historisch Archief Erfgoed Edegem (expertisegroep)

de Grot

De ingangen van de grot en de begraafplaats in de Hovestraat, met een elektrische verlichtingspaal, daarover een gaslantaarn. Wellicht één van de drie gratis lichtpunten die de elektriciteitsmaatschappij geplaatst had in 1931. De Frans Bernaertstraat is nog niet aangelegd.

de Grot. Jubelfeesten 17 mei 1909.

Podium voor de pastorij in de Dorpsstraat, hoek Terelststraat. Opvoering cantate door de Zangafdeling van de Katholieke Kring, de Harmonie Sint-Cecilia en de schoolkinderen (getoondicht door Jos Brabants, dirigent van de Harmonie).

Resultaten 1 tot 100 van 356