Boeken

Taxonomie

Code

Bereik aantekeningen

  • Verzamelingen van houten of ivoren tabletten, of vellen papier, perkament of soortgelijk materiaal, die blanco, beschreven of bedrukt zijn, en die aan elkaar zijn geregen of gebonden. Gewoonlijk vele gevouwen en gebonden bladen met ononderbroken drukwerk of tekst; wanneer het gedrukt materiaal betreft gaat het vooral om een gebonden band of een band van redelijke formaat.

ron aantekeningen

Toon aantekening(en)

Hiërarchische termen

Boeken

Gelijksoortige termen

Boeken

Verwante termen

Boeken

6 Archiefbeschrijving results for Boeken

6 results directly related Exclude narrower terms

Activiteiten voor kinderen: het geheim van Huis Hellemans

Het geheim van Huis Hellemans is een vertelboek dat Kristel Kussé gebruikte als kinderen van het 1ste leerjaar voor het eerst op bezoek kwamen naar HH. Dit kleuter-kinderproject was een afstudeerwerk van Inge Van Loock aan de academie in Antwerpen
De illustraties verwijzen naar Huis Hellemans. Het verhaal eindigt met een tekenopdracht:" Verras iemand die je graag ziet met een zelfgemaakte tekening en maak die schatrijk van geluk".
De tientallen keren dat het verteld werd leverde het plezierige en deugddoende reacties van de kinderen.

Erfgoedbibliotheek

  • BIB
  • Archief
  • 1922 - ?

Historisch Archief Erfgoed Edegem (expertisegroep)

Leerboeken

Bevat "A tune a day. Eerste boek voor trompet of cornet." van Chappell & Co; Klosé, H. "Méthode complète pour tous les saxophones"; Coutelier, Théo. "De studie van de pauken"; "Muzieklezen en zingen deel 1 - 3". Uitg. Gust Janssens; "Muzieklezen en zingen deel 1". Uitg. Schott Frères.

Koninklijke Fanfare Sint-Rosalia