Sint-Antoniuskerk

Taxonomie

Code

Bereik aantekeningen

ron aantekeningen

Toon aantekening(en)

Hiërarchische termen

Sint-Antoniuskerk

Gelijksoortige termen

Sint-Antoniuskerk

Verwante termen

Sint-Antoniuskerk

26 Archiefbeschrijving results for Sint-Antoniuskerk

26 results directly related Exclude narrower terms

Binnenzicht der kerk

zwart-wit reproductie formaat 11 x 17 cm van ansichtkaart met binnenzicht van de Sint-Antoniuskerk De originele kaart is kaart Series L nr 111 van G.Hermans. Dit is een dubbel van PK_0121, met meer schakeringen

De Kruisweg

De Kruisweg van 14 staties door de firma Koob (1910) uit Antwerpen. Het halfreliëf uit plaaster werd geschonken aan de Sint-Antoniuskerk door de familie De Lidt de Jeude. De eerste statie is Jesus ter dood veroordeeld.

Edegem. De kerk. L'Eglise

reproductie van ansichtkaart of van de foto die ervoor gebruikt werd, met zicht van de kerk vanuit de Strijdersstraat, met rechts de madonna aan de geven van De Zwaan. De originele kaart is kaart 122 van G. Bongartz, uitg. Oude-God. Op de achterzijde van de foto is geschreven "1900. Van de Perre, postbode".

Edegem. De kerk. L'Eglise

reproductie van ansichtkaart van de kerk, gezien vanuit de pastorietuin, met twee kinderen en serre. Originele kaart is een foto van Meuleman uit Retie, uitgegeven door echtgenote VAn Dijck-Meulemeester te Edegem.

Edegem. Oude kerk

Uitgave.: Staquet, Hovestraat 12 Edegem. Logo's: THILL, photothill, NELS, S.A.M. Foto noordzijde van de Sint-Antoniuskerk. Wijzer naar Grand Bazar (dus na 1954).

Historisch Archief Erfgoed Edegem (expertisegroep)

Luchtfoto's

Luchtfoto's van de omgeving van de Onze-Lieve-Vrouw van Lourdeskerk, het gemeenteplein en Sint-Antoniuskerk, de wijk Buizegem en het Hof ter Linden gemaakt ca 1979. Geen datum, fotograaf of copyright vermeld.