13 resultaten getoond

Archiefbeschrijving
Rumes, Ronny
Afdrukvoorbeeld Hierarchy View:

2 results with digital objects Show results with digital objects

Bal Burgemeester 1980

13de bal van de burgemeester met orkest Jacques Raymond Sextet, zang Jacques Raymond en Nicole. Onder ere-voorzitterschap van Leo Tindemans en burgemeester Jan van den Kerkhof, ten bate van de goede werken in de gemeente. Hiervan 32 afdrukken zwart-wit 9 cm x 13 cm, waarvan 6 gescand

Elsdonkfeesten 1991

33 afdrukken kleur 10 cm x 15 cm (waarvan 11 gescand) van festiviteiten en interviews in Fort 5 met bekende Vlamingen. Kindernamiddag met Tante Lieve en Nonkel Wally. Praatcafé met Wiet van Broeckhoven die keuvelt met Michel Follet, Karel Vingerhoets, Jeannine Bisschops, Johny Voners en Pitti Polak.

Inhaling van volksvertegenwoordiger en burgemeester Leo Tindemans

Huldiging van volksvertegenwoordiger Leo Tindemans; bij K.B. van 21/12/1964 tot burgemeester benoemd. Grootse optocht. We zien de Trooststraat, Tindemans, Van den Kerkhof, V. Steenland, Beeckmans de West-Meerbeeck, Lieve en Lieve De Backer, Ronny Rumes, Albert Weyn, Jos De Meyer, Mit Plettinckx, Van den Broek, Commissaris Hertsens.

Van de Velde, René

Kroonkurkenactie

16 fotoafdrukken kleur 10 cm x 15 cm door Jules Breugelmans van uitreiking prijzen bij de kroonkurkenactie. Sinds 1985 werd onder impuls van Ronny Rumes een inzameling gehouden van kroonkurken in jeugdclubs en scholen, om het milieubewustzijn te vergroten.

Historisch Archief Erfgoed Edegem (expertisegroep)

Opening lokalen groendienst Fort 5

Na uitgebreide werkzaamheden aan het binnenfort (het reduit) van fort 5 kunnen de groendienst en de milieudienst er hun intrek nemen. De werkzaamheden werden, gezien het historische karakter van de plaats, begeleid door de Simon Stevin Stichting.